Линдзи Вон сложи край на изключителната си кариера в алпийските

...
 Линдзи Вон сложи край на изключителната си кариера в алпийските
Коментари Харесай

ЛИНДЗИ ВОН НА СБОГУВАНЕ: ТОЗИ БРОНЗ Е НАЙ-ДОБРОТО, КОЕТО МОЖАХ ДА НАПРАВЯ ЗА КРАЯ НА КАРИЕРАТА МИ

 Линдзи Вон постави завършек на изключителната си кариера в алпийските ски с бронз в спускането на международното състезание в Оре. Това беше последния старт в популярната кариера на 34-годишната американка, която разгласи, че стопира със спорта след края на шампионата.
" Тялото ми не ми разрешава към този момент да се карам ски по метода, който мога. Този бронз в последния ми старт е най-хубавото, което можех да направя. През целия ден бях нервна и обезпокоена. Повече от всичко желаех да завърша уместно. Не желаех да свърша като във вторник - в защитните мрежи на пистата. Имах вътрешна борба, само че съумях да се успокоя и да проведа надпреварата, както би трябвало ", сподели Линдзи Вон.
Американката към този момент се настройва за живота след ските.

" Страхотно е, че към този момент няма да се разсънвам всяка заран и да върша загрявка на коляното ми. Преди се опасявах от неизвестността какво ще върша след ските. Най-хубавото е, че в същинския живот към момента съм много млада. Напоследък в ските се усещах остаряла, тъй като постоянно трябваше да се състезавам против 15 години по-млади от мен. 30-те години са новите 20 и аз към момента съм супермлада ", сподели още 34-годишната Линдзи Вон.

 
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР